Uw RIZIV-nummer als apotheker krijgen - aanpassingen SC

U hebt een visum en een RIZIV-nummer nodig om uw verstrekkingen aan de verzekering voor geneeskundige verzorging te kunnen aanrekenen en de verzekering uw patiënten te laten terugbetalen. U moet ook ingeschreven zijn bij de Orde der Apothekers.


Uw visum als apotheker krijgen

Meer informatie over het visum en het verkrijgen van uw RIZIV-nummer als apotheker kan u [in de link] terugvinden (voorzien van link naar eGezondheid, tijdelijk google)

U inschrijven bij de Orde der Apothekers

Wanneer u in het bezit bent van uw visum van apotheker, moet u zich inschrijven bij de Orde der Apothekers. U vindt de procedure op de website van de Orde.

Bij uw inschrijving laat u de Orde luik III van het formulier invullen en ondertekenen Aanvraag om als apotheker bij het RIZIV te worden ingeschreven.

Uw RIZIV-nummer aanvragen

Vul luiken II en IV van het formulier Aanvraag om als apotheker bij het RIZIV te worden ingeschreven in, onderteken het formulier en verstuur het naar het adres in de rubriek "Contacten" hieronder.

Vanaf 1 augustus 2018 is het gebruik van het inschrijvingsformulier verplicht voor elke inschrijving als apotheker.

Opgelet, wij zullen u eerst als apotheker-vervanger inschrijven. Als u als titularis of adjunct wil worden ingeschreven, moet u eveneens het formulier Wijzigingen in de samenstelling van een apotheekteam invullen.

Meer informatie

Contacten

 

Laatst aangepast op 31 oktober 2019