MyRiziv

status
Accessible to everyone

MyRiziv

Via de webtoepassing MyRiziv kunt u of uw medewerker ons uw contactgegevens, werkadressen en conventiegegevens meedelen. Als wij u forfaitaire vergoedingen betalen, dan kunt u via MyRiziv ook de nodige financiële gegevens meedelen en een overzicht krijgen van onze betalingen. Voor sommige forfaitaire vergoedingen kunt u de vergoedingsaanvraag ook via MyRiziv indienen. Het is een veilige én eenvoudige manier om met ons te communiceren!

Hoe kunt u inloggen in MyRiziv?

  1. Start MyRiziv

  2. Doorloop de toegangsprocedure voor webtoepassingen via eHealth.
    U hebt altijd uw elektronische identiteitskaart (eID), ‘Itsme’ of ‘digitale sleutel’ (TOTP) nodig. Zo hebt u de garantie dat uw gegevens maximaal beschermd zijn.
    Sinds 26 april 2021 vervangen de nieuwe eID-kaarten geleidelijk de elektronische identiteitskaarten die het einde van hun geldigheidsduur bereikt hebben of als verloren, gestolen of vernietigd zijn opgegeven. Dit verandert de manier waarop eID-kaarten worden gelezen omdat de contact chip op de achterkant van de nieuwe kaart staat. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe eID-kaart of om de meest recente versie van de eID-software te installeren.

    Let op! Mogelijk hebt u van ons bepaalde gebruikersnamen en wachtwoorden gekregen voor specifieke beveiligde webtoepassingen op onze website (bv. beschikbaarheidshonoraria). Die mag u enkel gebruiken als u inlogt in de webtoepassingen in kwestie, en dus niet als u inlogt in MyRiziv. 

  3. Klik door naar de verschillende modules en voer uw gegevens in.

Wie kan inloggen in MyRiziv?

 
Volgende personen kunnen inloggen in MyRiziv:

Meer informatie

Contacten

Laatst aangepast op 21 maart 2022