print

60 jaar RIZIV: onze bakens voor de toekomst

17-05-2024

In 2024 viert het RIZIV 60 jaar engagement voor gezondheid en sociale zekerheid. Dit jaar is een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de instelling, die zes decennia van vruchtbare samenwerking met partners en medewerkers weerspiegelt. Terwijl het verleden gevierd wordt, is het ook een moment om naar de toekomst te kijken, vastberaden om de missie van het RIZIV met nog meer toewijding en innovatie na te streven.

Op deze pagina:

De afgelopen maanden heeft het directiecomité hard gewerkt aan het bijwerken van hun strategische visie, die vervolgens is voorgelegd aan de directieraad en de beheersorganen. Vandaag onthult het RIZIV tijdens een symposium met de sector met veel plezier de 10 bakens die de instelling naar de toekomst zullen leiden: toegankelijke en kwaliteitsvolle gezondheidszorg, bescherming en ondersteuning bij arbeidsongeschiktheid of medische ongeval.

De bakens belichamen de toewijding van het RIZIV aan de burgers en partners, en de verantwoordelijkheid als een resoluut op gezondheid gerichte socialezekerheidsinstelling. Ze zijn bedoeld om de uitdagingen aan te gaan en de kansen te grijpen om de diensten te verbeteren en ons gezondheids- en socialezekerheidsstelsel te versterken.

Meer informatie

Lees hier de volledige tekst: 60 jaar van het RIZIV, Onze bakens voor de toekomst (mei 2024)

Contacten

Communicatiedienst

E-mail: communication@riziv-inami.fgov.be