print

« Stap voor stap, weer op weg naar werk » : We herlanceren onze campagne over terug aan de slag gaan tijdens arbeidsongeschiktheid

23-05-2024

Opnieuw aan het werk gaan kan ingewikkeld en intimiderend lijken voor iemand in arbeidsongeschiktheid. Daarom lanceerden we eind 2023 een communicatiecampagne op sociale media over de verschillende mogelijke manieren om terug aan het werk te gaan voor mensen die meer of minder dan een jaar in arbeidsongeschiktheid zijn én die opnieuw aan het werk willen. Op 23 mei herlanceren we deze campagne.

Werk is een tastbaar en belangrijk element dat een positieve bijdrage kan leveren aan het genezingsproces. Ons doel is om met deze campagne de positieve vooruitzichten te benadrukken voor mensen in arbeidsongeschiktheid die nog bepaalde capaciteiten hebben en weer aan het werk willen. We beschrijven de verschillende trajecten en de sleutelactoren die er zijn om hen te helpen opnieuw aan het werk te gaan, en benadrukken de persoonlijke ondersteuning die voor hen beschikbaar is.

Op deze pagina:

Welke opties zijn er voor mensen in arbeidsongeschiktheid die terug aan het werk willen?

Bekijk de verschillende mogelijkheden om weer aan het werk te gaan tijdens arbeidsongeschiktheid.

Ontdek onze campagne

Bekijk:

Stap voor stap, weer op weg naar werk