print

Diagnostische middelen, verzorgingsmiddelen, medische voeding, magistrale bereidingen: Online diensten voor de farmaceutische industrie

privé

Diagnostische middelen, verzorgingsmiddelen, medische voeding, magistrale bereidingen: Online diensten voor de farmaceutische industrie

Deze beveiligde applicatie is bedoeld voor bedrijven die het volgende produceren: diagnostische- en verzorgingsmiddelen, medische voeding, producten voor magistrale bereidingen. Het stelt hen in staat stappen te ondernemen bij "de Commissie voor Terugbetaling van Farmaceutische Producten en Verstrekkingen" (CTFPV): - Verzoek om een product op te nemen in de lijst van voor vergoeding in aanmerking komende producten - Verzoek om de vergoeding van een product te wijzigen.

Open de webtoepassing

Handleidingen voor het gebruik van de online applicatie

Hier zijn verschillende handleidingen om u te helpen bij het gebruik van onze online toepassing TRFPP:

Om toegang te krijgen tot de applicatie:

Om de terugbetaling van een product door de verplichte ziekteverzekering aan te vragen, om de terugbetalingsvoorwaarden of de prijs te wijzigen, een product of de verpakking te schrappen:

Een verbintenis ondertekenen voor een reeds toegelaten product:

Demonstratie van de toepassing TR-FPP voor en door farmaceutische firma's 
 

 

Contacten

Afdeling Farmaceutisch beleid

E-mail: secr-farbel@riziv-inami.fgov.be

Technische problemen

​Contacteer dan onze helpdesk:

E-mail: helpdesk@riziv-inami.fgov.be
Telefoon: +32(0)2 739 74 74 - van 7u30 tot 12u en van 13u30 tot 16u30.
Als u naar het callcenter van de Helpdesk belt, dan zult u een taal moeten kiezen (1=FR, 2=NL). Als alle correspondenten in de gekozen taal bezet zijn, dan mag u ook in de andere taal verdergaan.